ISTORIC

SC BIG-T CONS SERV SRL

Are ca principal domeniu de activitate proiectarea şi producerea de mobilier de pal melaminat si MDF, la comandă,  pentru:

persoane fizice (locuinte);

persoane juridice (birouri, hoteluri, restaurante, scoli, gradinite, etc.).

Obiectivul nostru este de a oferi o gama variată de produse de mobilier, funcţională pentru casă şi birou, cu un design cât mai atrăgător, la preturi accesibile, astfel încât clienţii noştri să se poată bucura de toate avantajele pe care le oferă produsele  firmei noastre.

Datorită eforturilor cumulate dintre echipa noastră de profesionişti şi cea a clienţilor noştri am reusit întotdeauna să găsim soluţii care să satisfacă cele mai pretenţioase cerinţe ale acestora, comunicarea fiind lucrul esenţial într-un parteneriat eficient.

O structură organizatorică flexibilă şi profesionistă, personal motivat şi de înaltă calificare, atenţia sporită pentru detaliu constituie baza succesului firmei noastre şi exprimă valorile pe care le preţuim.

Pentru a menţine la standarde înalte serviciile oferite clienţilor noştri, colaborăm cu renumiţi producători : Egger, Kronospan, Kasamonu,Starax, Blum, etc. Astfel, firma noastră oferă cea mai bună calitate, la cele mai avantajoase preţuri, indiferent dacă alegeţi mobilă la comandă sau mobilă de  mica serie.

Când lucrăm la un proiect, tratăm cu atenţie şi profesionalism fiecare amănunt, din faza de documentare până la etapa finisării. Facem tot posibilul ca rezultatul muncii noastre să fie la cel mai înalt nivel calitativ şi suntem mândrii să afirmăm că toţi partenerii şi clienţii noştri sunt mulţumiţi şi satisfăcuţi de rezultate.

Pentru a susţine seriozitatea şi eficienţa de care puteţi beneficia, vă oferim următoarele servicii gratuite:

  • Consultanţa si proiectarea mobilierului in spaţiul ce urmează a fi mobilat;
  • Ambalare, transport şi montaj.

Produsele pe care le executăm la comandă beneficiază de o perioadă de garanţie de execuţie de 2 ani, timp în care deteriorările mobilierului vor fi remediate gratuit, urmând ca după această perioadă de garanţie, recondiţionarea să fie contracost.

În ceea ce priveşte producţia de mobilă la comandă pentru locuinţe, firma noastră crează produse personalizate adaptate fiecărui client, pentru că fiecare familie este unică şi are nevoi specifice.